Loading
Home
Laptop Reparatie
WebHosting
VoIP (TelefoonCentrale)
Download
Contact
Welkom op SiDDiQUiE.NET (ICT-Bedrijf GRONINGEN)
Categorieën
Messen
Huis
Kantoorartikelen
Sieraden
Koptelefoons
Laptop Intern Geheugen
PC-InternOnderdelen
Laptop Onderdelen
Beauty & Health
Laptops
Verpacking
Networking
Batterijen
Speakers
FM Transmitter
Zaklampen
Multimedia kabels
Mouse & Toetsenboard
Geheugenkaarten en USB Stiks
Gsm - onderdelen
Disco Lamp
Cases en hoesjes
Speelgoed
Gereedschap
GSM Laders
Laptop CPU
Laptop Cooler
Laptop Laders
Laptop Toetsenbord
Rookartikelen
Nieuwe Producten
Universal laptop AC/DC Adapter 120W

€  39.50

Tenda N3 150Mbps Wireless N Router

€  37.50

Jackly 6032-A 32in1

€  9.95

Uni. Car Mobile Holder

€  7.50

Universal Charger USB CH-038

€  7.50

Pockel Scale MH-200 200g/0.01g

€  12.50
WebHosting
Webhosting is het verhuren van schijfruimte met bijbehorende eigenschappen. Deze vorm van webhosting wordt ook wel shared hosting genoemd, omdat uw website met meerdere websites op een server staat.

Als u uw website via webhosting bij SiDHOSTiNG.NET wilt onderbrengen, regelen wij dit snel voor u. SiDHOSTiNG.NET biedt verschillende webhostingpakketten aan, zodat u uw website onder uw eigen domeinnaam kunt plaatsen.

De geavanceerde servers die SiDHOSTiNG.NET voor webhosting in gebruik heeft, zijn dag en nacht wereldwijd bereikbaar. Het is dan ook mogelijk om met vragen over webhosting 7 dagen per week bij SiDHOSTiNG.NET aan te kloppen. Daarnaast kunnen wij u verzekeren dat de webhosting waar u gebruik van maakt, optimaal is beveiligd.

WEBHOSTING BIJ SIDHOSTING.NET

Zoals we hierboven al hebben omschreven, is webhosting een vorm van hosting waarbij meerdere websites gebruikmaken van 1 server. Dit heeft als logisch gevolg dat webhosting weinig kosten met zich meebrengt. Verder is het bij webhosting niet noodzakelijk dat u over technische kennis beschikt. Het beheer en het onderhoud van de server ligt in handen van SiDHOSTiNG.NET

Middels webhosting van SiDHOSTiNG.NET bent u goed bereikbaar. Klik in het hoofdmenu voor verdere informatie over webhosting en alle andere diensten van SiDHOSTiNG.NET.

REGEL SNEL UW WEBHOSTING

SiDHOSTiNG.NET is in staat om snel webhosting voor u te realiseren. Meer informatie over de aangeboden webhosting en de verschillende webhostingpakketten leest u onder de kop webhosting. Er zit zeker iets voor u bij. Webhosting bestelt u snel en eenvoudig online.
soon
© 2023 SiDDiQUiE.NET. All Rights Reserved. ~ Powered By SiDDiQUiE.NET ~ Hosted By SiDHOSTiNG.NET